Heeft u zelf een idee over hoe uw trouwringen eruit moeten zien? Wilt u uw trouwringen zelf ontwerpen? Bent u op zoek naar iets wat niemand heeft? Maak dan een afspraak met goudsmid Sylvester Andriessen van trouwringen-Heusden! Samen met Sylvester gaat u om de tafel om uw ringen te ontwerpen. Vervolgens worden deze geheel naar uw wens gemaakt.

Op deze website hebben we een aantal ringen als voorbeeld staan. Uiteraard staan ze er lang niet allemaal op. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat uw eigen ontwerp zomaar online staat en vervolgens nagemaakt wordt! Wilt u toch al een beetje inspiratie opdoen? Bekijk dan de trouwringen die ontworpen en gemaakt zijn door goudsmid Sylvester Andriessen die wel online staan.

De familie Andriessen heeft een eeuwenlange traditie op het gebied van goudsmeden. De passie voor het smeden is Sylvester met de paplepel ingegeven. Al vroeg was hij te vinden in het goudsmidatelier van zijn vader en opa. Oude technieken en fijne kneepjes zijn hem al vroeg bijgebracht! Uiteraard heeft Sylvester zijn opleiding gehad aan de autoriteit op het gebied van de goudsmederij: vakschool Schoonhoven. Sylvester heeft dan ook zijn eigen meesterteken. Dit is een teken van kennis van dit mooie ambacht.

Sinds 1987 heeft hij zijn eigen zaak aan de Engstraat in het mooie vestingstadje Heusden. Zijn passie en uitdaging ligt bij het maken en ontwerpen van sieraden, met name trouwringen. Vakkennis, creativiteit en luisteren naar uw wensen zijn hierbij heel belangrijk. U gaat de ringen levenslang dragen. Dan moeten ze helemaal naar uw wens zijn!

Loop eens binnen of maak een afspraak met goudsmid Sylvester Andriessen om uw trouwringen zelf te ontwerpen en neem een kijkje in ons “open” atelier.