Trouwringen

 • Mooie witgouden trouwringen Aller Spanning 136.  Het verschil tussen mat en glanzend witgoud  wordt mooi geaccentueerd door het groefje wat schuin over de ring loopt. In de damesring zijn 3 briljantjes gezet. Uiteraard kunnen wij de ringen ook in een andere kleur maken. Ook de ringen op een andere manier afwerken is voor ons geen probleem. Liever een ander gehalte? De briljant op een andere manier gezet? Breder of juist smaller? Wij maken de trouwringen geheel naar uw wens. Dit alles voor een scherpe prijs! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!
 • Mooie bicolor trouwringen Aller Spanninga 137 uitgevoerd in een combinatie van geelgoud met witgoud. Het verschil tussen de twee kleuren goud kom mooi tot uiting door het groefje tussen de twee kleuren.  In de damesring is een briljantje gezet. Uiteraard zijn bij trouwringen Heusden alle kleurcombinaties mogelijk! Ook een gedeelte van de ringen mat maken of juist glanzend is voor ons geen probleem. U kunt kiezen uit bijna ieder gehalte: 8, 14 of 18 karaat. Bijna alles is mogelijk. Wij passen de ringen aan uw wensen en budget aan! Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.
 • Eenvoud, strak en moderen: Aller Spanninga 138 geelgouden trouwringen. De zetting van de briljant in de damesring loopt een beetje schuin mee met het streepje over deze trouwringen. Uiteraard kunnen wij de ringen ook in een andere kleur maken.  Ook de ringen mat maken is voor ons geen probleem. 9, 14 of 18 karaat? De briljant op een andere manier gezet? Breder of juist smaller? Wij maken de trouwringen geheel naar uw wens. Dit alles voor een scherpe prijs! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!
 • Wat een prachtige trouwringen: Aller Spanning 139. De dubbele diagonale lijnen geven deze ringen een exclusieve uitstraling. In de damesring zijn 3 briljantjes gezet. Uiteraard kunnen wij de ringen ook in een andere kleur goud maken.  Ook de ringen anders afwerken door ze b.v. mat te maken is voor ons geen probleem. De briljant op een andere manier gezet? Breder of juist smaller? Wij maken de trouwringen geheel naar uw wens. Dit alles voor een scherpe prijs! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!
 • Witgouden trouwringen Aller Spanning 140. Deze ringen hebben een verhoogde middenbaan.  Hierdoor komen de strakke lijnen van deze trouwringen mooi uit. Het briljantje in de damesring is gezet in een vierkant. Mooie combinatie tussen elegant en strak. Uiteraard kunnen wij de ringen ook in een andere kleur maken.  Ook de ringen anders afwerken is voor ons geen probleem. De briljant op een andere manier gezet? Breder of juist smaller? Wij maken de trouwringen geheel naar uw wens. Dit alles voor een scherpe prijs! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!
 • Mooie hoogglans gepolijste trouwringen Aller Spanninga 141. Elegant en stijlvol met een golvend groefje. In de damesring zitten 3 briljantjes in dit groefje gezet. Uiteraard kunnen wij de ringen ook in een andere kleur maken.  Ook de ringen mat maken is voor ons geen probleem. De briljant op een andere manier gezet? Breder of juist smaller? Wij maken de trouwringen geheel naar uw wens. Dit alles voor een scherpe prijs! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!
 • Mooie hoogglans gepolijste trouwringen Aller Spanninga 142. Beide ringen zijn voorzien van een golvend groefje. In de damesring schitteren 3 briljantjes in een strakke rechte zetting. Uiteraard kunt u bij trouwringen Heusden deze ringen in een andere kleur goud laten maken! Ook een gedeelte van de ringen mat  maken is voor ons geen probleem. Liever een ander gehalte? De briljant op een andere manier gezet? Breder of juist smaller? Wij maken de trouwringen geheel naar uw wens. Dit alles voor een scherpe prijs! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.    
 • Wat een mooi lijnenspel! Geelgouden trouwringen Aller Spanninga 144 zijn hierdoor uniek vormgegeven. In de damesring schittert een briljantje. Uiteraard kunnen wij de ringen ook in een andere kleur goud voor u maken.  Ook de ringen mat maken is voor ons geen probleem. De briljant op een andere manier gezet? Breder of juist smaller? Wij maken de trouwringen geheel naar uw wens. Dit alles voor een scherpe prijs! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!
 • Door de speelse lijnen krijgen deze witgouden trouwringen Aller Spanninga 145 een eigentijds accent. In de damesring is een briljant gezet. Uiteraard is het bij trouwringen Heusden mogelijk om de ringen in een andere kleur te maken. Ook de ringen mat maken is voor ons geen probleem. De briljant op een andere manier gezet? Breder of juist smaller? Wij maken de trouwringen geheel naar uw wens. Dit alles voor een scherpe prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!
 • Wat een mooie strakke vormen hebben deze bicolor trouwringen Aller Spanninga 146! In de damesring zijn in een moderne vierkante zetting drie briljantjes gezet. Uiteraard zijn bij trouwringen Heusden alle kleurcombinaties mogelijk! Ook een ander gedeelte van de ringen mat maken of juist glanzend is voor ons geen probleem. U kunt kiezen uit bijna ieder gehalte: 9, 14 of 18 karaat. Bijna alles is mogelijk. Wij passen de ringen aan uw wensen en budget aan! Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.
 • Over deze bredere bicolor trouwringen Aller Spanninga 147  loopt op een speelse wijze een fijn groefje. Een perfecte combinatie tussen strak en romantisch. In de damesring zijn 3 briljantjes gezet. Uiteraard zijn bij trouwringen Heusden alle kleurcombinaties mogelijk! Ook een ander gedeelte van de ringen mat maken of juist glanzend is voor ons geen probleem. U kunt kiezen uit bijna ieder gehalte: 9, 14 of 18 karaat. Bijna alles is mogelijk. Wij passen de ringen aan uw wensen en budget aan! Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.
 • Wat een mooie strakke vormgeving! Bicolor trouwringen Aller Spanninga 148 zijn gemaakt van mat witgoud met een glanzend geelgoud randje. In de damesring zitten drie briljanten in een vierkante zetting. Uiteraard zijn bij trouwringen Heusden alle kleurcombinaties mogelijk! Ook een ander gedeelte van de ringen mat maken of juist glanzend is voor ons geen probleem. U kunt kiezen uit 9, 14 of 18 karaat. Bijna alles is mogelijk. Wij passen de ringen aan uw wensen en budget aan! Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.
Ga naar de bovenkant